Maskinservice Österåker

AB Täby Grund och Smide – maskinservice Österåker

Experter inom
maskinservice & smide

AB Täby Grund och Smide är ett entreprenadföretag som är aktiva inom smide och maskinservice samt bygg och anläggning, finns till för dig i Danderyd. Genom att utföra kvalitativa arbeten, kommunicera tydligt och erbjuda god service har vi utvecklats till det vi är idag. Vi har etablerat långsiktiga relationer med våra kunder och uppnått många goda resultat. Inom företaget finns ett fullutrustat verkstadsekipage med 17 kwa elverk och 1 tons kran bak på släpet som når 4 meter.

Maskinservice Österåker

Vem vi är

Vi är ett etablerat företag inom mark och anläggning och utför olika entreprenadarbeten. Vi har varit verksamma inom yrket sedan 1986, vilket innebär att vi har lång erfarenhet. AB Täby Grund och Smide erbjuder hjälp till privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Maskinservice Österåker

Vad vi gör

Vi har erfarenhet och kunskap inom både bygg och anläggning samt smide och maskinservice. Därmed kan vi erbjuda hjälp med diverse projekt, däribland service av maskiner, avloppsanläggningar, plattsättning, trädgårdsanläggningar och mycket mer.

Maskinservice Österåker

VÅRA TJÄNSTER

Oavsett om det är ett litet eller stort projekt, är vi redo att ta oss an det. Vi arbetar med det mesta inom maskinservice, smide, reparation och anläggning. Allt arbete utförs med fokus på hög kvalitet, effektivitet och nöjda kunder.

Certifikat

Företagets hantverkare har de certifikat och behörigheter som krävs för att utföra samtliga moment enligt kraven, på alla projekt.

N
Anläggningsingenjör infrastruktur
N
Diplomerad avloppskonsult enskilda avlopp
N
Träarbetare BYN
N
Anläggare BYN
N
Grävmaskinförare BYN
N
Lastmaskinförare TYA
N
Gasfylld svets TIG rostfri/svartstål 50mm
N
Stumsvets MIG svets
N
Alla lägen MMA svets
N
Säkra lyft
N
UC Nordiskt tillväxtcertifikat utställt April 2021 och 2022
N
Länets företagare 2023

AB Täby Grund och Smide

Disavägen 75, 187 70 Täby
0764777877
Maskinservice Österåker